Is grundopskrift (hurtig)

Is - grundopskriftGrundopskriften kan du bruge til stort set alle is af parfait typen.

Har du en ismaskine har du med denne hurtige is grundopskrift færdig is på ca. en time. Da ismassen ikke skal opvarmes anbefaler jeg at du bruger pasteuriserende æggeblommer.
Har du ikke en ismaskine bruger du samme opskrift, men er nødt til selv at klare rørearbejdet ved at sætte ismassen i fryseren, tage den ud ca. hver time og røre i den så ismassen fryses jævnt.

 

 

 

 

 

Det skal du bruge

  • Røreskål
  • El pisker
  • Dejskraber
  • Vægt
  • en fryseegnet box

Ingridienser

  • 6 pasteuriserede æggeblommer (øko)
  • 120 gram rørsukker
  • ½ liter piskefløde (øko)
  • 2½ dl sødmælk (øko)
  • (Korn fra en stang vanilje, hvis du vil bruge grundopskriften til vaniljeis)

Sådan gør du

  1. Start med at piske æggeblommer luftige sammen med sukker (og evt. vanilje)
  2. Tilsæt piskefløde og pisk til det er en lidt tynd flødeskum (det tager lidt tid)
  3. Tilsæt sødmælk og pisk ganske kort, pas på luften ikke piskes ud af blandingen
  4. Har du tilsat vanijle så er massen nu klar til at blive til vaniljeis og kan køres færdig på ismaskinen eller sættes i fryseren.
    Ellers er det nu du skal vende din smagsblanding i massen.

[ilink url=”https://www.spotit.dk/hurtig-baeris-grundopskrift/” style=”download”]Har du lyst til is med bær så check denne opskrift[/ilink]

[ilink url=”https://wp.me/p7rOno-p3″ style=”download”]Har du lyst til is med frugt så check denne opskrift[/ilink]

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*